Stilrena och eleganta vita klänningar för midsommar!

Om ni inte klickat hem er midsommarklänning ännu är det hög tid. Jag har idag bestämt mig för att köra på en av dessa underbara klänningarna i helvitt eller vitblommig. Jag kör oftast traditionellt vitt på midsommar. Ett år trodde nog en del att jag och Aleks gift oss när jag postade nedan bild, men det har vi inte gjort ännu:-)

Men nu till årets midsommar. Jag har ju inte skaffat mig en klänning ännu. även om jag var ute i god tid att börja leta!

Först ut NLY Eve’s fina maxiklänning (klick) med trekvartsärm. En av mina favoriter och en eventuell vinnare. Gillar färgerna. Passar perfekt för midsommar och speciellt om man ammar då det är en omlott.

Nästa klänning är från NLY trend och påminner väldigt mycket om designklänningen från By Malina (klick), som för tillfället kan köpas till 30% rabatt!🙂

Klänningen nedan är från Y.A.S och är en riktigt fin klänning för midsommar och övriga sommarkvällar i sommar. En klar favorit!

 

Ytterligare en söt klänning med blommigt mönster från Dry Lake (klick).

Hur fin är inte denna spetsklänningen från Only (klick), nu till 40% rea!

Den här klänningen är också underbar, dock i den högre prisklassen från By Malina (klick).

Fantastisk fin långklänning från Y.A.S (klick).

Den här är en av mina favoriter från Ax Paris (klick). Väldigt prisvärd. 

Här har vi en annan sommardröm från Neo Noir (klick).

Ytterligare en klänning från NLY trend (klick) som just nu är på 40%, dvs kostar enbart 199kr. Det är ett fynd för midsommar skulle jag säga!

Ha en fin dag vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.