Stilrent fodral till mobilen

-I samarbete med Burga

Det är alltid trevligt att byta ut sitt fodral till mobilen vid jämna mellanrum. Själv tycker jag att det är trevligt att matcha sitt fodral till mobilen med sin outfit. Då krävs det såklart att man har en liten uppsättning med fodral i olika färger och stilar.

Jag har ökat på min samling med tre nya fodral från Burga. I detta inlägg finner ni ett av dem. Fodralet kallas för Pink Beach. Man kan välja fodral med eller utan silikonskydd. Jag valde fodral med det stötdämpande silikonskyddet. Med barn vet man ju aldrig hur ofta telefonen åker i golvet. Hitta mitt fodral som jag har i detta inlägg här (klick).

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.