Tåg till Stockholm – Snökaos i Stockholm skapar irritation

-Tåg till Stockholm-

Vi bestämde oss för att ta tåget till Stockholm. Jag gillar att åka tåg då jag kan uträtta så mycket mer på den tiden man soitter där än när man ska ta sig till en flygplats. Det tar nästan lika lång tid ändå. Nu åkte vi utan barn den här gången. Hade resonerat annorlunda om de hade varit med:-)

När vi skulle åka hem rådde dock kaos. Blir så störd på tågtrafiken. Det fanns ingen information någonstans om att vårt tåg skulle bli försenat på hemresan. Samtliga resenärer stod och väntade på perrongen i iskylan. Vi gick ner 15-20 min före beräknad avgångstid. Tåget hade då inte kommit ännu. Inte förrän tiden hade passerat den tid vi egentligen skulle avgå kom ett meddelande nere på perrongen att tåget var försenat 20 minuter. Alla gick upp och gick sedan ner inför ny avresetid. Inget tåg. Samma sak igen. Efter att denna tid passerats informerades vi om att tåget var 20 min försenat. Efter 40 min hade gått uppdaterades appen där de skrev att vi ska hålla oss uppdaterade via appen. Hade vi gjort det hade vi ju inte fått någon info alls! Tåget blev 1,5 timme försenat tillslut.

Min fråga är varför man inte informerar passagerarna i god tid om att tåget inte kommer att avgå på utsatt tid? Uppenbarligen visste de att tåget inte skulle gå i tid. Det är en sak att snön orsakar kaos, men en helt annan att låta människor springa upp och ner flera gånger med alla väskor, stå och vänta och frysa när vi istället hade kunnat ta en kopp kaffe i lugn och ro.

Skärpning!

Om jag ska vara lite positiv så var det fantastisk fint med all snö i Stockholm. Vi passade på att ta lite bilder:-)

Kappa; Massimo Dutti, Handskar; Åhlens, Skor; Canada Snow, Skjorta; The Shirt Factory, Väska; Celine

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.