Throwback Monaco

När jag var liten så framkallade mina föräldrar foton på mig och min syster och skapade album åt oss. Jag har kommit på mig själv att jag tar massor med bilder, men att de bara försvinner upp i molnet och att det sedan är sällan man tittar på bilderna. Än värre är att man med dagens teknik tar på tok för många bilder på samma motiv och vinkel som man sedan inte raderar. Min dator är full konstant och när man sitter och raderar för att få plats med nya bilder så upplever jag att jag inte “hinner” ta mig tid att göra det ordentligt.

Därav har jag bestämt mig för att, under min mammaledighet som ett projekt, börja gå igenom alla bilder och framkalla de bästa bilderna. Jag tänker att jag ska göra detta från både resor och tillställningar med vänner och familj, men framförallt göra album till Nicolas och Adrian från att de föddes och framåt. Vet att jag tittat i de album mina föräldrar gjort till mig massor av gånger under min uppväxt, men även nu på äldre dagar. Det är så uppskattat!

Nu börjar jag med att bilder från vår resa till Monaco. Här är ett axplock från vår vistelse där. Vi tog en dagsutflykt till Monaco förra sommaren när vi var i Cannes. Det är jätte enkelt att ta tåget från Cannes till Monaco. Vi promenerade omkring och upplevde Monaco till fots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.