Träningspass 110 – 7 minutersträning!

Ibland har man riktigt mycket att göra och svårt att få in träningspassen i schemat. Har därför testat 7 -minuters träning. Det som är positivt med denna intensiva träning är att den kan göras varsomhelst och ALLA hinner med att träna 7 minuter någon gång på dygnet. Idag körde jag tre övningar som jag repeterade så många gånger jag hann under 7 minuter:

1) 20 squats
2) 15 situps
3) 10 armhävningar

Jag hann med att göra 5 rundor, dvs 100 squats, 75 st situps och 50 armhävningar. Det är bättre än ingen träning alls för de dagar man helt enkelt inte hinner!

Screenshot 2015-09-23 11.55.41

Bilden ovan är tagen från 7min.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.