Träningspass 21: Gym

Blev ett gympass idag på Forum. Körde ben, rumpa, mage. På rutin blir det fortfarande det pass som PT-Niklas la upp för mig och Thessan för några veckor sen när vi var på SATS. Känns som att det snart är dags för nya övningar!

Något helt annat… När jag är på gymmet brukar jag bara köra min grej för att sen gå hem så snabbt som möjligt… Det är ganska många av mina vänner som slutat gå till till mitt gym. Så idag träffade jag en gammal kollega som jag inte träffat på 8 år på Forum. Kort därefter täffade jag även på säljaren som sålt på mig kameran och alla nya objektiv och efter det även några vänner. Det fick mig att tänka… Så mycket roligare det blir när man lär känna folk i sin omgivning. Vi är så dåliga på att vara sociala i Sverige generellt sett, men när man tänker efter blir ju allt roligare om man känner sig hemma där man befinner sig! I USA t.ex. pratar man ju med alla vart man än kommer. Känns som att vi rusar från ställe till ställe utan att stanna upp, fullt upptagna med det vi gör och våra egna liv. Enbart den här veckan har tre olika personer, som inte känner varandra, berättat för mig om sin utbrändhet och att de gått in i väggen… Det får en att undra vad vi egentligen sysslar med i Sverige. Är vi för insnöade i våra egna liv och någon form av perfektion som vi är besatta av att uppnå? Jag lämnade i alla fall gymmet idag med ett leende.

FullSizeRender kopia 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.