Träningspass 26 – pilatesbollen i fokus

Måste erkänna att jag haft en riktigt odisciplinerad 1,5 vecka med träningen. Har blivit många långa nätter med lite sömn kombinerat med mycket annat i kalendern och har helt enkelt inte känt mig motiverad att träna. Nu ska jag skärpa till mig! Det gäller ju att stärka bålen ordentligt så att jag kan börja träna normalt igen.

Igår kom jag i ett par jeans som jag använde innan jag blev gravid (dock är det ganska långt kvar tills kroppen är tillbaka till hur den såg ut innan), men det är ett framsteg i alla fall:-)

Jag tränar en gång i veckan med en liten grupp på Träning för Mammor. Fokus ligger på bålstabilitet. Sista övningen sa de att vi skulle upp och balansera på en pilatesboll. Aldrig att jag klarar det tänkte jag (!), men med lite koncentration så lyckades jag! 🙂

Trevlig söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.