Workout 40: Running at Häckeberga slott

Förutsättningarna var emot mig. Jag glömde mina hörlurar hemma. Aleks tipsade om att jag kunde sätta på musik ändå, vilket jag gjorde, men så en bra bit på löpturen så dog telefonen! Jag är inte bra på att springa enbart med mina egna tankar och naturens sorl… så det blev en lagom lång runda! Naturen kring Häckeberga slott är dock mycket härlig!

tr trä

 

4 comments on “Workout 40: Running at Häckeberga slott

  1. Hej tjejen!!! SUPERKUL att ses!!! Lycka nu till med ditt bloggande, det ser jättefint ut, så duktig du är!! Kramen fina!!

  2. Vilken fin plats att löpa på 🙂

  3. Hej fina! Jätte trevligt att träffa er och lycka till med ditt bloggande! Jättefin blogg så det kommer ju gå hur bra som! Ni var verkligen supergoa tjejer! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.