Tre heta trender i höst!

-Kimono-

Var ute och fotograferade med Thessan i söndags i Limhamn. Det finns så många fina ställen att fotografera på där. Vädret var ganska fint i söndags, men precis när vi skulle fotografera blev det lite molnigt. Eftersom det var mitt på dagen var det bättre än strålande sol. Aleks, som var vår fotograf i dagen till ära, har buffrat upp med nya kameror, objektiv och stativ så han tycker det är lite kul att fotografera med sina nya leksaker:-)

Vi har båda anammat tre heta trender i höst i våra outfit; nämligen kimonon, de vida byxorna och sammet. Sammet inger en känsla av lyx och det är snyggt att ha sammet oavsett plagg: byxor och kimono i detta fall. Snyggt är det även att kombinera olika material; sammet, siden, mocka. Jag gillar ju den klassiska stilen och det går att anta trender och fortfarande ha kvar den klassiska och stilrena looken.

Thessan bär ett par snygga culottes med ett par spetsiga mörkblåa pumps. Detta kombinerar hon med en kimono i sammet. Urläckert! Färgerna är så snygga och stilrena. Rosa och lila är säkra kort i höst.

Jag stylade min kimono som har detaljer i siden med ett par sammetsbyxor och röda spetsiga pumps i mocka. Att bära både rosa och rött är helt rätt! Detta är pyjamastrendens förlängda arm och är riktigt het nu i höst.

Att jag älskar high waist och plagg som framhäver midjan är ju ingen nyhet. Tycker det är så feminint och dessutom tar det ofta fram den smalaste delen på kroppen, vilket jag behöver nu när jag fortfarande har en massa mammakilon att bli av med:-).

Linda: Kimono; Dry Lake (klick), Byxor; liknande Only (klick), Skor, liknande från Olivia (klick), Väska; Asos (klick), Klocka; Omega
Thessan: Kimono & topp; Rosemunde, Byxor; liknande från Object Collectors Item Skor; Gant, Klocka DW

De här outfitsen kan man ha både på kontoret likväl på festen eller till vardags. Till kontoret hade jag valt en annan väska, men de röda skorna hade fått vara kvar:-)

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.