TWEED & PENNKJOL | KONTORS LOOK

Sitter och funderar på hur jag ska bygga min business garderob 2020. Kommer definitivt att lägga fokus på hållbarhet och inte överkonsumera. Viktigt är att skaffa basplagg som går att kombinera med andra plagg. Sedan kan man lägga till en twist med en scarf eller örhängen. Har letat lite på nätet, men tycker inte det finns så mycket som inspirerar mig just nu.

I vilket fall så gillar jag den kvinnliga, klassiska business looken och nu är det viktigare än någonsin att vi alla tänker hållbart. Har tom funderat på att eventuellt enbart handla från märken som har ett hållbarhetstänk i grunden.Det gör jag ju när jag investerar mina slantar på börsen, så varför ska man inte köra samma gällande shopping. En annan sak som jag verkligen har börjat fundera på mer och mer är att verkligen enbart handla från märken som jag till fullo identifierar mig med.

Hur resonerar ni kring de här frågorna?

Plaggen i oufiten har jag haft några år nu. Det går att hoppa från sin egen garderob om man ger det en chans:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.