Vacay i Super Cannes

Hej hej! Dagarna bara flyger och har redan varit i Cannes några dagar. Resan ner gick förvånansvärt bra! Trodde att det skulle bli kaotiskt med tanke på all packning och det faktum att vi reser med två barn under två år. Vi bara gled igenom incheckning och barnen var exemplariska. På flyget tog vi varsin knodd i knät. Nico somnade nästan direkt och Adde vaknade lite från och till men höll sig ändå lugn. Jag ammar i normala fall, men på flyget fick Adde ersättning då det var enklare (tips).

Först skulle jag och Aleks inte få sitta bredvid varandra trots att vi hade samma bokning. Vi flög med Norwegian och de placerade först mig på rad 6 och Aleks på rad 21. Kul när man reser som familj. De menade att anledningen att vi inte fick sitta tillsammans var att det inte finns syremasker till två barn under två år på samma rad. Barn under två år sitter ju i föräldrarnas knä och har inte en egen plats. Väl inne på flyget flyttade de om några så att vi kunde sitta bredvid varandra i gången i alla fall.

Det som ställde till det lite var vid taxin väl framme i Cannes. Vi hade beställt en storbil med tre bilbarnstolar. Vi reste ju ner med Thessan och hennes familj. Bokningen hade blivit fel så de hade tagit med barnstolar till äldre barn och inte bebisar. Det löste sig tillslut. Att släpa med egna bilbarnstolar var det inte tal om. Vår packning är gigantisk så som den är ändå (!)

De första dagarna har vi bott hos våra kära vänner Dajana och hennes man och dotter. De har hyrt ett fantastiskt hus i Super Cannes. Dagarna har vi spenderat tillsammans med poolhäng, grillning och chill. Det är ganska intensivt när man reser med så små barn så det ska helst vara enkelt.

Calle skötte grillen första kvällen.

Fler uppdateringar kommer inom kort. Missa inte mina stories på instagram.

Ett antal av bilderna ovan är lånade av Thessan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.