Vinn servisen ‘Lace by Lars Wallin’

Det har säkerligen inte undgått någon att jag blev stormförtjust i den espressokopp som jag fick med mig från Modelive eventet tidigare i höst. Nu kan jag med glädjebesked meddela att jag i samarbete med Fyrklövern fått möjligheten att lotta ut fyra espressokoppar med fat, fyra assietter samt ett förhöjt kakfat med tårtschablon från servisen Lace by Lars Wallin om ett butiksvärde om ca 5000 sek! Varför inte ge kaffestunden en extra touch av lyx? Espressokopparna finns i rosa och ostrongrå och är klädda i spetsdekor i relief. Dessutom är de kantade med äkta platina. De inger en mycket romantisk känsla.

Lace by Lars Wallin

Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att:

  1. Kommentera detta inlägg och skriva en motivering till varför du vill vinna (din kommentar kommer ej att synas för andra läsare).
  2. Följ Fyrklövern på Facebook och Instagram
  3. Lämna din emailadress så att vi kan kontakta dig om just du blir den lyckliga vinnaren. Därefter kommer du som vinnare att behöva uppge leveransadress.

Jag drar vinnaren den 9 december, precis lagom innan jul. In och tävla:-)

För er som missat mitt tidigare inlägg om Lack se här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.