Vit modern kruka

-Vit modern kruka i samarbete med Isadeco-

Snygga krukor tycker jag är ett måste. Jag hittade in till Isadeco för ett tag sedan och fullkomligt älskar deras serie Fashion (klick). Nu har jag tre olika färger; blå, grön och vit i olika storlekar och tycker de är så fina. Spana in bilder på den gröna och blåa krukan här (klick).

Den här vita krukan får just nu pryda vårat vardagsrumsbord. Brukar ha en kruka på bordet på det här sättet när jag inte har några blommor. Sedan flyttar jag runt krukorna lite när jag vill förnya lite hemma.

Nu har jag börjat spana lite på Isadeco’s krukor Base (klick) och specifikt den lilla gröna med silverfat. Den är så tjusig:-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.