Att natta två barn samtidigt

-Natta barn-

Det är inte helt lätt att natta två barn i samma rum. Just nu står barnens sovrum klart, men Nico sover oftast i vår säng. Detta då Adrian vaknar av minsta knappnål. Aleks nattar oftast Nico och jag Adrian.

Vi började idag med att ge båda barnen gröt precis innan sängdags. Adrian är 10 månader nu och vaknar fortfarande ofta av att han är hungrig. Nicolas om är 2,5 år sover ofta hela natten utan att vakna. Det är bara om Adrian skriker riktigt högt som han vaknar till. Trots detta är det svårt att natta dem tillsammans då de då bara vill hoppa och leka med varandra. Om en somnar väcker gärna den som är vaken den andra. Speciellt Nico låter aldrig Adde sova om de är i samma rum.

Igår natt sov Adrian en hel natt i sin spjälsäng. Med hel natt menar jag att vi la honom i spjälsängen på kvällen. Han vaknade några gånger och sedan sov han från 01.00 till 06.30 på morgonen, utan att behöva komma över till mig. Det var verkligen underbart att få sova så många timmar i sträck. Hoppas att det håller i sig.

I vilket fall är jag väldigt nöjd med sovrummet:-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.