Efterrätt vaniljkvarg och digestive

Från och med idag så har jag bestämt mig för att dra ner på godsaker såsom kakor, chips, läsk och glass. De där sista fyra-fem gravidkilona vägrar att försvinna så nu är det hårdvantarna som åker på. Jag sattes direkt på prövning idag när jag var på tjejträff hemma hos Dajana idag. Dajana är känd för att servera bästa maten och efterrätterna och det var inget undantag idag. Jag var stark och tackade nej. Det är de första dagarna som är jobbiga.

Istället för godis, bakelser och liknande så ska jag (och även Aleks) äta lite nyttigare efterrätter och snacka. Här är en enkel efterrätt på vaniljkvarg och digestive är ett perfekt alternativ om sötsuget tränger på.

Det enda man behöver är:
-Digestive kex
-Vaniljkvarg
-Bär

Smula sönder kexen i ett glas, lägg en klick med vaniljkvarg och toppa med bär. Så enkelt och gott:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.