Bekväma klackar på jobbet – dessa är de bästa!

Har varit på jakt efter ett par klackar till jobbet som inte enbart är snygga, utan ett par som även är bekväma att gå i och som man klarar av att ha en hel dag på jobbet. Har testat åtskilliga skor, men det är alltid samma utmaning med ömma och svullna fötter. 

När Aleks och jag var i Amsterdam tidigare i vår hittade jag tillslut det perfekta jobbklackarna:  Michael Kors Patent- Leather PumpDe är helt fantastiska. De finns i olika utföranden, men de jag köpte har lite struktur, vilket är smart eftersom repor inte syns lika lätt. Även höjden på klacken är perfekt 8 cm. Efter mycket övning genom åren och flertalet felköp av klackhöjd, har jag kommit fram till att en klack aldrig ska vara högre än mitt pekfinger (dvs 8 cm).

IMG_3001 IMG_2973 IMG_3007

Ett par klackar framhäver ofta den kvinnliga hållningen och en lagom klackhöjd mellan 6-8 cm räcker för att framhäva det, samtidigt som man kan gå ordentligt. En klackhöjd i intervallet ovan passar även perfekt i professionella sammanhang.

IMG_2977 IMG_2967 IMG_2965

Det lustiga är att när jag idag började leta lite på nätet för att se vad som står om temat “klackar för jobbet” hittade jag en undersökning som genomförts genom att scanna av data som mäter de bästa recensionerna av högklackat för jobbet. Tro det eller ej, men det visade sig att en systersko till de jag köpte, dvs Michael Kors MK flex mid pump, är ett av två par skor som är ansedda de absolut bästa skorna för kontoret. Läs undersökningen här.

2 comments on “Bekväma klackar på jobbet – dessa är de bästa!

  1. Good replies in return of this difficulty with firm arguments and telling everything about that

  2. It’s going to be end of mine day, except before end I am reading this wonderful article to increase my knowledge

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.