Business Casual – statement necklace!

Jag brukar gilla att ha någon detalj som framhäver det jag har på mig. I det här fallet är det mitt halsband som jag köpte i Mexico när jag var där med Thessan för något år sedan. affärsmode kvinnor, business fashion, nordic business fashion affärsmode kvinnor, business fashion, nordic business fashion affärsmode kvinnor, business fashion, nordic business fashion affärsmode kvinnor, business fashion, nordic business fashion

Byxor och blus: Zara, skor: Mango, halsband, Köpt i mexico, klocka: Marc by Marc Jacob.

 

4 comments on “Business Casual – statement necklace!

  1. Vilken snygg outfit, älskar den

  2. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.
    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

    Ha en bra dag, Kram! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.