Frys in din smoothie!

Har det riktigt hektiskt på jobbet, man känner verkligen att semestern är över. Därför är det viktigt att efffíktivisera så mycket som möjligt. Har därmed börjat med att frysa in veckans smoothies i små påsar så att det mer eller mindre bara är att hälla i mixern utan att fundera. Jag kör gärna gröna smoothies, men fick ett stort berg med röda vinbär från min svekrva, som odlar massor av olika grönsaker och bär i sin trädgård. Har fått så mycket gurka och tomater att jag snart måste börja sälja nere på torget;-) Dock måste jag säga att det är en extrem skillnad mellan köpt och närodlade grönsaker!

Jag fryser in spenat, vinbär och mango. Kommer sedan när jag mixar ihop smoothien fylla på med b.la. mandelmjölk.

Frys in smoothieFrys in smoothie

 

 

2 comments on “Frys in din smoothie!

  1. bra tips!

    jag brukar fixa morgondagens frukostmacka på kvällen innan det brukar även ta mkt tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.