Egen design av feminina manschettknappar för kvinnor

Ni som följt mig ett tag vet att jag gillar traditionellt tidlöst mode med en modern touch, framförallt gällande ‘office looken’. Ofta inspireras kvinnligt mode av det manliga när det kommer till hur vi kvinnor klär oss i en professionell miljö (tänk kostymen tex). Samtidigt tycker jag det är viktigt att framhålla det feminina i en outfit.

Det jag har saknat är snygga och feminina manschettknappar. Har letat och letat och det finns ett stort urval för män och många av manschettknapparna på marknaden är dessutom unisex, men de är för tok för stora och maskulina (!). Det finns helt enkelt nästan inga stilrena manschettknappar av god kvalitet för kvinnor. Jag gav tillslut upp och har nu tagit fram en egen design av nätta och feminina manschettknappar i äkta silver. Vingarna på fjärilen är lite böjda, vilket bidrar till den feminina känslan.

Dessa manschettknappar kan användas både på kontoret, men även såklart för att piffa upp en blus eller skjorta. Personligen tycker jag skjortor med vanliga knappar är lite tråkiga och intetsägande. Tycker det är dags för oss kvinnor att visa skjortärmarna med snygga detaljer!

Manschettknapparna görs på beställning, så är ni intresserade så kan ni kontakta mig via bloggen eller instagram.

Foto av Aleksjj

2 comments on “Egen design av feminina manschettknappar för kvinnor

  1. Hej! Jag undrar hur mycket fjärils manschettknapparna kostar och hur lång beställningsprocessen tar. Med vänlig hälsning, Mirja

    • Hej, de ligger på 1500kr, du får räkna med ca 1 månad då de görs på beställning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.