Vårmode på önskelistan

Sitter och kollar in alla färgglada plagg och längtar tills jag kommer in i min normala storlek igen. Det har visserligen bara gått lite mer än 3 veckor sedan förlossningen, men känner att mitt tålamod börjar tryta lite. Nu med andra barnet tar det mycket längre tid för kroppen att komma tillbaka (i alla fall för mig). Snart, snart ska jag uppdatera min garderob med nya våriga plagg i alla fall.

Nu till våren kommer vara riktigt snyggt med vida byxor med hög midja i en vårig färg, blommiga klänningar i härliga pasteller kombinerat med ett par läckra kilklackskor (se alternativ ovan). Själv behöver jag investera i ett par nya sneakers för alla barnvagnspromenader.

Info om samtliga plagg finns i kollaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.