Najell Babynest Sleepcarrier – Ett smartare nest för din bebis!

I samarbete med Najell
F
oton tagna av: Aleksjj

Det finns en uppsjö med babyprylar som ska underlätta för oss föräldrar. Jag vet för vi har alla olika varianter hemma redan; babysitter, babygym, babygunga, babynest, babystol etc. You name it, we got it:-) Det som verkligen var användbart med Nico var babynestet. Vi hade två stycken när Nico var spädbarn; ett la vi i spjälsängen och det andra hade vi i vagnen. Ibland la vi det mellan oss när vi sov på natten och även när vi satt i soffan. Dessa nest var väldigt bra, men inte så enkla att flytta när Nico sov i det. Man var tvungen att gräva med händerna under ryggen på Nico och ofta vaknade han när man höll på.

Nu när lille Adrian kommit till världen har vi stött på vi ett mycket smartare babynest; Babynest Sleepcarrier från Najell, som har fyra funktioner i ett.  Hade vi känt till sleepcarriern när vi fick Nico hade vi sluppit skaffa flera av babyprylarna vi nu har (!).

Babynest Sleepcarrier har tex handtag som gör det jätte enkelt att flytta bebisen från ett ställe till ett annat, tex från vagnen till soffan, utan att väcka den lille. Vi alla vet hur tufft det kan vara att få sin bebis att somna, så det sista man vill är att väcka lillen.

Framförallt skulle jag säga att det är jätte praktiskt att ha med sleepcarriern när man ska över till vänner och familj som inte har små barn själva och därmed ingen naturlig sovplats för bebisen. Jag var nyligen på en tjejmiddag hos en kompis som inte har barn. Vi flyttade oss fram och tillbaka flertalet gånger från och till köket, till matsalen och till vardagsrummet. Med sleepcarriern kunde jag lätt och smidigt förflytta mig och lillen mellan rummen utan att väcka honom och dessutom hade Adrian någonstans att sova medan vi åt. Att ta med vagnen var inte aktuellt då min väninna inte har hiss, dessutom är det ganska osmidigt att packa ut vagnen från bilen för att ta med varje gång man ska iväg.

En annan mycket praktisk funktion är att det finns en sele till sleepcarriern som man kan koppla för att avlasta armar och nacke, samtidigt som man är nära sin bebis. Det går bra att både gå omkring och sitta ner med selen på.

Hade jag gjort om mina köp idag så hade jag skippat att köpa ett traditionellt babygym. Hade istället satsat på ett mobilt babygym (dvs ett sådant som kan ställas varsom, tex över Najells sleepcarrier i utfällt läge). Detta är alltså ytterligare en funktion nestet har, att kunna göras om till en mjuk madrass för bebisen att leka på.

SleepCarriern kan även användas i barnvagnen. Har bebisen somnat är det enkelt att lyfta upp med handtagen och ta med in eller lägga ner i vagnen om det är dags att ge sig av.

Som sagt vi har babyprylar så att vi nästan hade kunnat starta en webshop (!) så kan lugnt säga att man gjort en del felköp. Så här i efterhand vill man gärna ha produkter med flera funktioner i ett, för var ska man göra av alla saker annars? Har ibland funderat på om i ska flytta till ett större hus 🙂 Nu ska vi ju antagligen inte ha fler barn, så får dela med mig av mina missatag till er istället. Så ett tips är att försöka hitta produkter som kan användas till fler än en sak, såsom SleepCarriern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.