En riktig höstoutfit

-I samarbete med The Shirt Factory

Det är så underbart när bladen skiftar färg. Hösten är riktigt härlig, speciellt eftersom man får börja köra lager på lager. Kappor och härliga höstiga färger. Jag var ute med mina bloggkollegor igår och tog några torsdagsdrinkar. Då passade jag och Thessan på att ta lite outfitsbilder.

Den här skjortan sticker verkligen ut, men är helt rätt. Vi har sett att orange och rostiga röda färger poppar upp på fler och fler plagg, speciellt nu när hösten nalkas.

Jag valde att styla den här blommiga skjortan till ett par ‘mom jeans’ med medelhög midja, ett par höga boots och en tote. Det är en trendriktig look som funkar perfekt till vardags eller på jobbet om man inte har någon strikt dresscode.

Jag gillar ju att även min hårfärg känns höstig:-) Läs inlägg här (klick) om hur jag förändrat mitt hår.

Skjortan har snygga lite utställda ärmar som ger en snygg tvist. Ni som bor i Malmö vet väl att det även finns en fysisk The Shirt Factory butik på Hansa om man vill testa? Annars kan man såklart klicka hem från nätet:-)

Skjorta; The Shirt Factory (klick), Byxor; Zara (klick), Väska; Mulberry (klick), Boots; LK Bennett (klick), Kappa; FWSS (klick)

Foto: Therese

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.