Den blommiga skjortan

-Den blommig Skjortan-

Har precis varit på serbiska och ska bege mig hemåt, men passar på att posta ett outfitinlägg.

Jag tycker det är riktigt snyggt med en blommig skjorta till ett par jeans. Ni kommer att få se mig i flera olika varianter, både olika varianter av blommig skjorta, men även olika stilar på jeans:-) Jag och Thessan ska på ett event tillsammans med Anna och Maria imorgon och kommer då att fota en nykomling i skjortgarderoben.

Den här outfiten funkar likaväl till vardags som till kontoret. Den här blommiga skjortan går i blått och rosa och jag tycker att skorna bryter av snyggt. De ger en liten edge till en annars stilren outfit.

Skor; Footlight, Väska; Mulberry, Skjorta; Ralph Lauren, Kappa, Zara

Älskar verkligen skorna. De finns i svart med och de är lika snygga! De är så bekväma att gå i.

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.