Italienskt designparaply för regniga dagar

Designparaply

-I samarbete med Pasotti Since 1956

Har fått hem ett ursnyggt italienskt designparaply från Pasotti. Pasotti är ett italienskt företag som tillverkat lyxiga paraplyn sen 1956. Då det regnar relativt ofta i Sverige tycker jag att man kan lyxa till dessa regniga dagar med en trevlig accessoar som detta paraply. Pasotti har massor av olika stilar på sina paraplyn. De är ofta vågliga och sticker garanterat ut, men finns även nertonade paraplyn. Jag valde ett paraply som jag tycker passar min stil; feminint, stilfullt med sobra färger, men med en tvist. Spana in handtaget:-) Ni hittar mitt designparaply här (klick).

Paraplyet inger den där känslan av det lilla extra. Italiensk stil kan skilja sig en del från det minimalistiska Scandinaviska. Jag tycker att man kan sticka ut lite i regnet:-)

Paraplyet är försett med en liten guldring som man har på i ihopfällt läge. DEn kan man lätt fästa i kedjan medan man använder det så att den inte kommer bort.

Paraplyet går i beige (utsida), prickig blå/beige insida med gulddetaljer. De har massor av roliga paraplyn. Kika in på deras hemsida.

Foto Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.