Vegansk Burgare på Scandic Triangeln Malmö

Igår var Aleks och jag inbjudna till en exklusiv middag med ett gäng andra influencers i Malmö på Scandic Triangeln. Scandic lanserar en vegansk burgare och ville att vi skulle få testa den.

Det är en fantastiskt atmosfär  på Scandic Triangeln. Modernt och stilrent. Först blev vi bjudna på en höstig drink med lite veganskt tilltugg. Jag fullkomligt älskade grönkålstilltugget. Det var så krispigt och bra smaksatt! Sedan samlades vi kring en riktigt vacker middagsdukning i höstens toner. Eftersom alla skulle fotografera tog lite tid innan vi kunde sätta oss 🙂

Själva veganburgaren, som de kallar Beoynd Burger är gjord på ärtprotein, potatismjöl, kokosolja och rödbeta. Jag som äter en hel del vegansk och vegetarisk mat måste säga att jag aldrig smakat en burgare som är så likt vanligt kött. Hade jag inte vetat hade jag trott att det var kött. Riktigt trevlig vegansk burgare:-)

Kvällen fortsatte med efterrätt. Även den vegansk. Vi satt och pratade hela kvällen. Det var så roligt och kul att träffa så många andra influencers från Malmö. Det är på tok få få event i det här stuket i Malmö. Företagen borde ta efter det här eventet:-)

Stort tack till Scandic Triangeln och Emelie Walles som styrde upp eventet:-) Trevlig helg!

 

5 comments on “Vegansk Burgare på Scandic Triangeln Malmö

  1. Vad kul det var att ses igår! Och vad fina bilder! 🙂 Trevlig helg!

  2. Ja supertrevligt att ses och grymt att Emelie fixade ihop detta event 🙂
    Ha en fin helg!

    • Ja det var verkligen grymt av Emelie att styrde upp eventet! Så kul att ses! Ha en fin helg:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.