Familjeresa Gran Canaria

Jag älskar att resa och längtar verkligen efter lite varmare väder nu. Aleks och jag har funderat länge om vi inte ska överlappa lite föräldraledighet och åka på en resa innan jag börjar jobba igen. Nu är resan bokad. Det blev Gran Canaria all inclusive familjehotell. Detta är första gången jag bokar en sådan resa, men efter sommarens äventyr (och utmattning) i både Cannes och Kroatien då vi hyrde lägenhet har vi kommit fram till att vi behöver avslappning. Vi vill inte behöva tänka på någonting alls.

Vi vill slippa tänka på att laga mat, att bära saker upp och ner för trappor, handla mat, gå till stranden etc etc. Mina svärföräldrar kommer följa med på resan också. Ser verkligen fram emot lite avkoppling:-)

Nu ska jag sätta mig och titta på vad det finns för aktiviteter. Har bara varit på Gran Canaria en gång när jag var 11 år. Har alltid varit emot resor som “alla svenskar” åker till, dvs försvenskade ställen utomlands. Nu med två barn vill jag bara ha det enkelt:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.