Klänning på Black Tie Event

-Klänning på Black Tie Event-

Hade lite svårt att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig på eventet i fredags. Måste man ha en långklänning på ett Black Tie event undrade jag. Började testa några av mina långklänningar hemma. Hälften av dem kommer jag fortfarande inte i efter graviditeten. Kan man ha en kort klänning och bör den i så fall gå över knäna? Vad är egentligen kutym för kvinnor på ett Black Tie event?

Klänningen är från Marciano (klick).

Jag valde tillslut att strunta i alla I detta fall struntade jag i det och körde en kort variant. Tycker att korta klänningar med långa ärmar ofta är förlåtande om man har strumpbyxor under. Klänningen funkade utmärkt:-)

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.