Hudvårdsprodukter utan kemiska tillsatser

-Inlägget publiceras i samarbete med Aurelia

För ett tag sedan fick jag hem hudvårdsprodukter att testa från märket Aurelia. Produkterna är fria från kemiska tillsatser och är framställd av en växtbaserad formula, enligt hur de själva marknadsför sig. Produkterna ska på ett naturligt sätt minska graden av inflammationer i huden, som gör att huden åldras. Jag som har Rosacea kan inte använda produkter med aktiva ämnen så dessa bör vara perfekta för min hud.

Jag har precis tagit slut på mina tidigare hudvårdsprodukter så nu ska jag testa dessa. Ska bli riktigt kul och se om de fungerar på min hud. Kommer att skriva min erfarenhet när jag testat produkterna ett tag. Håll utkik!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.