Ute på restaurang i Malmö med bloggtjejerna

Igår var det lillördag och jag mötte upp med mina fina bloggkollegor ThessanAnnaMaria på restaurangen Bistro Royal i centrala Malmö. Det är väldigt smidigt att träffas på tågstationen (där restaurangen ligger). Jag och Thessan passade på att fota lite outfitsbilder innan vi mötte upp de andra.

Vi hade en fantastisk kväll med god mat och grymt sällskap. Servitrisen var underbar; trevlig, serviceminded och rolig:-) Hon höjde verkligen upplevelsen på restaurangen. Det är sannerligen en slottssalskänsla man får inne på restaurangen. Spana in taken.

Jag beställde in Stekt Halloumi till förrätt, som serverades på en bädd av tomat, granatäpple, vitlöksbröd och het mango chutney. Riktigt god.

Till huvudrätt blev det Torskrygg med palsternackpuré och vitvinssås. Till huvudrätten drack jag ett vitt vin: La saulzaie Muscadet sevre et maine sur lie.

Kvällen flög! Ämnena avlöste varandra och vips hade fyra timmar gått. Vi sände även Live för första gången, något vi kommer att fortsätta med på våra bloggmiddagar. Det var många intressanta frågor som kom till oss under livesändningen, vilket var jättekul. Fortsätt gärna med det:-)

En fråga som diskuterades var: Vad händer i Malmö? Hur kan Malmö bli lite mer likt Stockholm där lillördag fortfarande är lillördag och där events flödar. Vi tänkte bidra till att försöka lyfta Malmö i detta avseende.

idag ska jag inspireras lite på hur jag ska inreda barnens rum. Håller på att ta fram ett mood board för deras sovrum.

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.