Inredning i hallen

Här kommer lite bilder från vår inredning i hallen. Svärmor kom över med fantastiska röda rosor från sin trädgård. Då jag fotograferade dem så mycket så fick jag en bukett till igår:-) Själv har jag bl.a. planterat vita rosor som jag hoppas överlever. Jag har inte varit särskilt intresserad av växter och trädgård tidigare, men det har vuxit i takt med att vi flyttade till hus. Det är så mycket roligare att välja ut och ta hand om växter som man själv gillar. Detta har lett till att jag dragit igång ett kruk – och växtprojekt (!), mer om detta i ett senare inlägg.

Det är så småningom dags att byta ut vår bordslampa i hallen. Den har hängt med ett tag nu, så dags för något nytt. Om ni är intresserade av att köpa den så släng iväg ett mail till mig till lindaz.se@yahoo.com.

Inredningsdetaljer: Spegel; House Doctor , vas; Broste Copenhagen, Block, Monograph, Byrå, Bruka Design, Ljusstake, Stelton, Krukunderlägg, Roos Interiör, Servetthållare, Rumours, Bordslampa, Ilva (ej i butik längre).

Det är underbart att ha en rymlig hall nu när vi kör med dubbelvagnen ganska ofta. Vi valde därför att skaffa en stor matta som vagnen kan stå på. Perfekt när det regnat ute.

Vaknade upp idag och insåg att jag tappat rösten, så ska försöka ta det lite lugnt idag, även om jag har massor på min eviga To do list:-) Ha en bra dag vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.