Wedges – sommarens hetaste accessoar!

Ett par wedges och en hatt eller två är accessoarer som kommer packas ner i min resväska i sommar! 

Sommaren och solsemestrar står för dörren och jag behöver definitivt uppdatera min sommargarderob. Ett av säsongens måste-ha-skor är ett par wedges. Det värsta jag vet är obekväma skor, därför väljer jag sällan en allt för hög klack. Optimal klackhöjs skulle jag säga är ca 6 cm.

Mina wedges från en annan säsong, men här kommer tre liknande par i olika prisklasser: UggRalph Lauren (30% rea), River Island. De från Ralph Lauren är helt klart mina favoriter som även har en bra klackhöjd och nu till ett riktigt bra pris!

Jag har aldrig varit en hattmänniska, men har kommit att gilla det med tiden. En snygg hatt höjer definitivt en outfit om den kombineras rätt. Den här hatten skaffade jag förra året när vi var i Cannes. Perfekt accessoar för att göra outfiten mer elegant.

Hatt, boutique i Cannes, Väska, Celine, Armband, Hermés, Kjol, Zara, Skor, liknande: UggRalph Lauren (30% rea)River Island.

 

Foto: Aleksjj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.