Inredningsdetaljer barnrum

-Inredningsdetaljer barnrum i samarbete med Babyworld

Som ni vet ha jag hållit på och fixa och inreda barnrummen ett ganska bra tag nu. Sovrummet är jag så nöjd med! Vi målade alla väggar i en mörkgrå färg inklusive taket för att skapa den där mysiga känslan. Till Nicolas valde vi sedan att lägga en 90 säng på golvet utan ben, detta för att enkelt kunna natta och Adrian har sin spjälsäng. När han blir stor nog kommer vi sätta in en 90 säng till. För att öka mysighetsfaktorn fick de varsin sänghimmel. Dessa finns ju i massor av färger. Vår sänghimmel är blå. Ni hittar en liknande här (klick).

Tänkte först även att vi skulle ha en stjärnhimmel med självlysande stjärnor, men hittade något mycket bättre; en projektor. Här finns en nattlampa/projektor som är ett lugnt hav (klick).  Vi har en från samma märke men som är en stjärnhimmel.

Nu håller jag på att färdigställa lekrummet och är ute efter lite inredningsdetaljer, tex hyllor,

Har hittat massor av söta hyllor på Babyworld. Nedan vägghylla hade passat perfekt hemma hos oss. Vi kör ju på färgkombinationen grå, grön, vit och trä.

Hittade även denna söta metallhyllan för att lägga lite småsaker i. Älskar inredningdetaljer till barnrum! De är så gulliga:-)

Funderar även på om vi ska ha en mätsticka någonstans i lekrummet. Jag vet att när min syster och jag var små så drog våra föräldrar ett streck på en dörrkarm. De strecken är fortfarande kvar. Dock är jag inte så sugen på att rita på våra dörrar eller väggar hemma:-)

Ett annat kommande DIY projekt är att måla om vår barnspis från IKEA så att den blir orginell. Därefter tänker jag skaffa snygga inredningsdetaljer till barnrum, tex hittade jag dessa fina köksredskapen. Har redan skaffat en del träredskap, men de är inte specifikt avsedda för barn. Jag skaffade en liten skärbärda i trä från Ikea som funkar super.

Letar även efter fina krokar. Vill ha någon fin barnkrok som Nicolas och Adrian kan hänga sina väskor på när de blir lite större. Behöver även krokar till hallen. Nico är står nog nu att ta av och hänga upp sin jacka och funderar på om vi ska ha dessa krokarna i trä i hallen. Sååå söta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.