LCHF – Chili Con Carne

En klassiker!

2 portioner
1 gul lök
1 röd chilifrukt
1 vitlöksklyfta
300 g nötfärs
smör
1/2 msk chilipulver
1/2 tsk spiskummin
1/2 msk limesaft
1 burk krossade tomater
salt & peppar
1 dl crème fraiche
100 g fetaost

Gör så här:
Hacka lök, vitlök och chilifrukt. Bryn köttet och lägg sedan över i en gryta. Fräs lök, vitlök och chililök i några minuter. Tillsätt kryddorna och fräs lite till under omrörning. Lägg över allt i grytan och tillsätt de krossade tomaterna och limesaften. Smaka sedan av med salt & peppar. Servera med sallad, créme fraîche och fetaost.

2 comments on “LCHF – Chili Con Carne

  1. Men åh så gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.