Mammaträning i Malmö – Tips om Hösterbjudande!

-I samarbete med Träning för mammor

Idag har jag varit på mammaträning på Träning för Mammor. Vi körde supersets, vilket innebär att vi växlade mellan fyra olika stationer med två övningar per station. Vi var två och två vid varje station och tränade intensivt i 45 sekunder sedan bytte vi till den andra övningen. Det är max sex personer på dessa passen, vilket gör att man får mycket hjälp vid behov. Jag blev riktigt svettig, vilket känns så bra:-) Spana in min instagramstory under ´Träning´ för att se video från passet. Klicka här för att komma till Lindaz på instagram.

Adrian tycker verkligen det är roligt att vara med på min mammaträning. Han har redan fått en ny kompis där. De två är äldst (den andra bebisen är 8 månader) och är även de som kryper omkring i lokalen. Adrian hasar sig fram nu. Går inte att lämna honom själv längre:-) Den yngsta är 8 veckor. Det finns egentligen ingen tidsram för när man kan börja träna på Träning för mammor. Ibland mäktar man inte med att komma igång så tätt efter förlossningen. Jag började träna efter ca 5 eller 6 veckor efter att Nicolas föddes. Den här gången blev det lite senare. Det viktigaste är att ta tag i träningen och stärka sin bäckenbotten och bål igen.

ERBJUDANDE: Just nu har Träning för mammor ett hösterbjudande (gäller i oktober) som jag tänkte tipsa om. Det gäller deras mammamage konsultationer, där man får individuell rådgivning när man fött barn eller är gravid. Där går man igenom nuvarande situation och problematik, mäter diastas och inre bålmuskelkontroll och lägger upp en plan utifrån dina mål med grund i MammaMage-tänket. Boka med kod “höst2018” för att få erbjudandet. Läs mer om konsultationen här (klick).

Spana gärna in mina tidigare inlägg om varför det är viktigt att träna rätt efter graviditet och förlossning här (klick). Nu har jag även signat upp för öppna pass. Målet är att träna tre gånger i veckan. Mer om det i nästa inlägg.

Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.