Moderna krukor från Isadeco

I samarbete med Isadeco

– Krukor –

Nu är det dags att åter igen blicka inåt och lämna uteprojekten till nästa år. Även om vi bott i huset i två år nu så finns det massor kvar att inreda och fixa med. Inte nog med det så ändrar man ju konstant smak och så tröttnar man och vill byta ut eller variera. Jag har ju ett litet kruk – och växt projekt rullande som jag pausat över sommaren, men nu är det i full rullning igen.

Växter i snygga krukor tycker jag är en inredningsdetalj som gör extremt stor skillnad när det gäller mysfaktorn i ett hem. Jag gillar även att ha designkrukor. För inte så länge sedan hittade jag dessa fantastiska krukor som kommer från det relativt nystartade designföretaget Isadeco. Riktigt trevliga moderna och stilrena krukor som passar perfekt här hemma hos oss. Jag valde att köra på krukor med lite färg – grönt och blått. Ett säkert kort är ju att välja vitt eller svart, men i höst ska i alla fall jag klä mitt hus med både varma och kalla toner från färgpaletten.

Den gröna krukan Sunset Medium Pot Palm Green (klick) i storlek 15 * 15 cm fick pryda vårt sovrum. Växten heter Sophora Prostrata Little Baby, kanske mer känd som dvärgkowhai. Detta är en trendig liten växt med små skira blad.

 

Testade även om jag skulle ha en Sansevieria Fernwood (se nedan bild), som är en växt som tillhör släkten Sansevieria med ursprung i Afrika (framförallt från Nigeria och Kongo). Det är en luftrenande växt som bidrar till mer fuktighet och ett bättre inomhusklimat. Lättskött. Me like.

Kan alltså inte bestämma mig om jag ska ha Sansevieria Fernwood istället för Dvärgkowhaien i den gröna isadecokrukan. Vad tycker ni?

Bredvid vår bokhylla valde jag att ställa krukan Sunset Large Pot Deep Blue (klick) i storlek 30*30 cm. Den blåa krukan är så fantastisk fin och drar verkligen ögonen åt sig. Tycker verkligen att ni ska satsa på lite färgglada krukor om ni inte redan har gjort det! Växten är en Chrysalidocarpus Lutescens, även kallad Areca Palm.

Jag har fler krukor på G. Kommer så småningom på bloggen och Instagram.

Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.