Utställda byxor är super hett – har listat höstens snyggaste!

Igår gjorde jag en rejäl utsortering av lådor med gamla kläder som jag ställt i förrådet. I dessa boxar, som har några år på nacken hittar jag några gamla utställda byxor som var super trendiga för många många år sedan. Nu är de tillbaka trendigare än någonsin! De jag hittade i mina lådor är riktigt fina, men de är tyvärr lite för små:-) Började därav leta efter snygga varianter på marknaden och hittade massor av snygga utställda byxor på Esprit (klick).

Jag blev riktigt sugen på nedan byxor. Tack vare deras höga midja och breda ben smickrar den här typen av byxa de flesta skulle jag säga, både smala och de med lite bredare benstomme. Jag har t.ex. inte ännu fått tillbaka min platta mage, sen jag ganska nyligen och tätt fött två barn. Därav är den här byxtypen så bra då den framhäver min midja istället för att lägga fokus på min putande mage. Mycket positivt!

Just de här byxorna finns även med knappar på båda sidorna om gylfen (riktigt snyggt). Ni hittar dem på Esprits hemsida. Nedan byxor hittar ni här (klick).

Det roliga är att jag hittade ett par jeans i förrådet som nästan är identiska med de nedan och de har tillhört min mamma en gång i tiden (!). Mode kommer ju alltid tillbaka och detta är ett klassexempel på det. Lite tråkigt att de inte passar längre, men samtidigt är det en bra anledning att skaffa nya:-) Nedan jeans hittar ni här (klick).

Har även hittat två par lite mer dressade utställda byxor som passar perfekt till kontoret. Det är ursnygga att bära med en sidenblus, figursydd skjorta och/eller med en en matchande kavaj. Tidigare i veckan fotade jag en kostym med utställda byxor. Spana in inlägget här (klick).  Ni hittar nedan byxor här (klick).

Här är ytterligare ett par. Jag älskar byxor som man knyter i midjan. Det är så feminint! Ni hittar nedan här (klick).

Vad säger ni? Bär ni redan trenden, ratar ni den eller kommer ni överväga att haka på? Jag är redan på tåget i alla fall!

Ha en fin dag vänner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.