Back to Business – uppdatera med snygga accessoarer för kontoret!

-I samarbete med Dbramante1928

Idag är det många som börjar jobba igen efter semestern. Aleks började jobba redan förra veckan. Själv är jag ju mammaledig, men har ändå en del projekt som jag tänkte dra igång och då är det ju trevligt med lite snygga accessoarer för kontoret. Accessoarer är ett simpelt knep för att lyfta en ‘office look’. Jag brukar ofta klä mig ganska enkelt och låta en sjal, smycken eller väska göra jobbet. I det här fallet kan ett snyggt laptopfodral eller iphone case ge det där lilla extra. Nu när hösten snart är här tycker jag att det passar perfekt med lite färg. Detta super snygga och stilrena laptopfodral är från dbramante1928’s kollektion MODE (finns till ipad med se tidigare inlägg här (klick)).

För mig är kvalitet mycket viktig, likväl designen, speciellt produkter som man använder relativt ofta. Jag har ett fodral i konjak från MODE redan och är mycket nöjd med det (läs inlägg här). Dbramante1928 är ett danskt designhus som fokuserar på högkvalitativa läderprodukter. Det här fodralet är gjort i Saffiano läder; en typ av läder skapad av Mario Prada 1913 för deras premium produkter.

Lite spännande fakta som jag inte kände till är att detta läder utmärks av små diagonala linjer som gör att lädret blir mer tåligt mot smuts och skråmor och började användas redan 1913 för Pradas hight-end produkter. Det är läder exakt i min smak måste jag säga! Undviker läderprodukter där man inser att vid minsta smutsfläck kommer produkten se gammal och sliten ut. Dessutom ger det här lädret en modern look, något som även det passar min stil.

Både laptopfodralet och Iphone caset finns i flera färger. Fodralen i detta inlägg är i färgen Misty Mint. Hitta laptopfodral här (klick) och iphone case här (klick).

Iphone caset är i samma stilrena design och tre fack för kreditkort och dylikt, även det producerat i Saffiano läder. Något som är väldigt uppskattat nu när man har barn är att man kan ställa fodralet så att knattarna kan titta på serier om man är ute på restaurang:-)

Ett litet inredningsprojekt som jag tänkte verkställa under hösten kommer bli att flytta ut kontoret och göra en kontorshörna här hemma. Kontoret kommer att göras om antingen till ett lekrum till barnen eller till Adrians rum. Vi har inte bestämt oss än. En nackdel till att barnen har samma rum att sova i är ju att de väcker varandra… hmm … Uppdaterar kring detta under hösten!

Foto Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.