Riktigt snygg väggklocka från välkänt designmärke!

Hittade denna ursnygga väggklocka när jag var ute i stan häromdagen. Den är verkligen pricken över i:et på vad jag vill ha i vårt TV-rum. Passar den moderna stil som vi har där helt utmärkt. Jag klickade ju hem den direkt. Spana in den här (klick).

Vet dock inte helt säkert var jag ska placera den. Jag kommer göra om våran tavelvägg så funderar på om jag ska hänga upp den på väggen med mina tavlor eller om jag ska skaffa en hylla att ställa den på. Tror nästan att jag tycker den är snyggare när den står på en hylla snarare än hängd på väggen.

Jag tycker generellt att det är ganska svårt att hitta snygga väggklockor. I köket har vi nedan väggklocka i storlek 22 cm. Den kostar en del, men är så himla nöjd med den. Spana in den här (klick).

Kom precis på att jag kanske borde ha min nya väggklocka vid vår kamin. Jag kommer att testa mig fram. En plats har klockan i vårat hem i alla fall:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.