Röd / Lila hår

I förra veckan var jag och fixade mitt hår hos Laila på Xperience i Malmö. Jag ville ha lite förändring och valde att färga mitt hår röd / lila. Spana in inlägget här (klick) om ni vill läsa mer om processen och få en rabattkod.

Jag tycker det är så snyggt att ha ett skärp runt kavajen. Det framhäver midjan och ger hela looken en mer kvinnlig framtoning. Tycker även det är snyggt att sticka ut lite med ett par boots i färg och köra resten av outfiten i neutrala färger. Byxorna får gärna vara lite kortare. Nu när det är så kallt ute kan man ha ett par knästrumpor under.

Kavaj; Skräddarsydd, Skor; Rizzo, Byxor; MQ, Skjorta; Mango, Ring; & Other Stories, Skärp; Gammalt, Kappa; Asos

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.