Studio Sofie!

I samarbete med Studio Sofie

IMG_9379

Det här med skönhet och utseende präglar de flesta kvinnors vardag, inte minst min egen. Vad gör man inte för att känna sig tipp-topp? Efter rekommendationer av vår bloggkollega Emelie åkte ThessanLouise och jag för att besöka Studio Sofie. Emelie har pratat (och för den delen skrivit) mycket positivt om Sofie och hennes expertiskomtetens inom skönhetsvård. Det är guld värt att ha en bra kontakt som man känner förtroende för och förtroende fick vi nog alla genast.IMG_9384 IMG_9385

Sofie’s lilla söta energiska hund mötte glatt i dörren och jag lyckades få några fina bilder.

IMG_9386 IMG_9388
Nu inför sommaren är det aktuellt med vaxning och ögonbrynfärgning. Jag funderar t.o.m. på om jag ska göra en fransförlängning innan jag åker på bröllopsturné i Europa i sommar med Aleks. Har aldrig gjort fransförlängning, men har hört av vänner att det är riktigt skönt under sommaren. Blev inspirerad av Sofie som erbjuder denna tjänst.

IMG_9095 IMG_9393
Sofie erbjuder ju även botox och restylane och är som legitimerad sjuksköterska, otroligt kompetent inom området. Emelie, som träffar Sofie regelbundet för botoxbehandling, är helt slät i hela pannan! Efter att ha varit på ett event med Galderma tidigare i vår inser man hur viktigt det är att välja en kompetent sjuksköterska som har tillstånd att utföra den här typen av behandling.

IMG_9394
Det hela slutade med att jag köpte en ansiktskräm (se nedan). Har varit lite torr i ansiktet (ni vet hur hemskt det är att sminka sig på torr hy) och den här krämen har verkligen hjälpt efter bara några dagars användning! Det positiva är att den ska ge en lugnande effekt och är perfekt för Rosaceahy. Det blev alltså en mysig tjejkväll med massor av inspiration!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.