Tavelvägg med unika motiv

-Tavelvägg i samarbete med Arty Swede

Jag älskar inredning och att göra det mysigt och ombonat hemma. Ändrar gärna om, flyttar omkring och byter ut inredningsdetaljer mot nya. Det kan vara småsaker, men när man gör så ser man olika platser i hemmet. med nya ögon  Det är så lätt att man blir förblindad i sitt egna hem annars.

Jag planerar att göra en tavelvägg på åtminstone ett ställe i huset, men först var det var hög tid att byta ut tavlan som hängde bredvid vår bokhylla. Från början var det tänkt att ha en kaffehörna där, men det blev aldrig så och då passade inte tavlan in som jag skaffat tidigare. Nu blev detta inte en tavelvägg, utan en vägg med en tavla:-)

Jag hittade in till Arty Swede och gillar det faktum att de har unika motiv. Det går enbart att få tag i motiven via deras hemsida och en del är i begränsad upplaga. Gillar att antingen ha unika motiv eller rama in sådant som säger något om vår familj. Det här motivet heter ‘Lean on me’ och är en abstrakt Gouachemålning. Hittas här (klick). Jag valde storlek 70*50 cm.

Den här tavlan ger en fantastisk färgklick till vårat i övrigt ganska vita hus. Tycker att det passar bra till den blåa krukan och kudden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.