Tatuera ögonbrynen Malmö

Idag har jag varit iväg och färgat mina ögonbryn och ögonfransar. Har ganska ljusa ögonbryn naturella och mina ögonfransar är blonda (!). Jag färgar ju mitt hår mörkare och har egentligen mörkblont hår. Nu är jag väldigt sugen att tatuera ögonbrynen. Var inne på att göra detta redan våren 2015, men blev ganska snart därpå gravid med Nicolas och la då alla skönhetsbehandlingar på hyllan. Vid den tidpunkten höll jag nämligen på att ta bort allt hår på mina ben och under mina armar med laser. Hann inte göra klart det dels för att ,man inte ska använda laser när man är gravid och dels för att det kan ha utebliven effekt då det är så mycket hormoner när man är gravid.

Nu när jag är klar med barnafödande tänkte jag att det är dags att komma i form igen och piffa till mig lite. Så på listan står att tatuera ögonbrynen, har dock inte bestämt mig för var. Ni får följa med min resa. Kommer berätta löpande:-)

Kom gärna med rekommendation om ni själva redan tatuerat era ögonbryn i Malmö eller omnejd och är nöjd/ eller missnöjd.

 

Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.