Åkpåse till vagnen för kallare tider!

-Åkpåse i samarbete med Najell

Nu när det är riktigt kallt är det bra att ha en åkpåse till barnen. Vi behöver dubbel uppsättning eftersom vi har två små barn. Nicolas är ju bara 2 år och 5 månader så han sitter också i vagnen då och då. Speciellt när han blir trött så är det bra att ha en sittplats även för honom.

Vi hittade supersnygga åkpåsar från Najell som passar perfekt till vår dubbelvagn från Bugaboo. Ni hittar dem här (klick). Den funkar utmärkt till en rad med populära vagnar. Läs mer om vilka på Najells hemsida. Åkpåsen är just nu på rea! De finns i andra färger med, men vi tyckte svart passade bäst till vår gråa vagn.

Det jag gillar med den här åkpåsen är att den är framtagen av återvunnet material, vilket gör att den har minimal miljöpåverkan. Jag tycker det är viktigt att vi konsumenter tar vårt ansvar och köper produkter som har så låg miljöpåverkan som möjligt.

Den här åkpåsen är avsedd för barn från 0-3 år. Vi får väl se om Nico kommer vilja åka vagn nästa vinter. Då kommer han att vara 3,5 år så kan hända att ståbrädan är mer intressant.

För er som har mindre barn så är åkpåsen är perfekt att ha tillsammans med Najell’s Sleep Carrier. Läs mitt inlägg om den här (klick). Vi använde vår Sleep Carrier nästan varje dag! Ovärderlig! Vi trodde faktiskt inte att den skulle ha så många olika användningsområden som den hade.

Vi har även använt Najell’s bärsele flitigt. Spana in mina inlägg om den här (klick).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.