Sushi i Malmö med Bloggtjejerna

I måndags mötte jag upp bloggtjejerna för sushi i Malmö. Det blev lite bubbel för min del också. Vi träffades på Kasai in the Sky, som har sushi i Malmö, för att testa deras nya meny Early Bird. Detta är en sexrättersmiddag som just nu är på kampanj för enbart 325 kr. Ett kanonpris. Jag ville ha min middag vegetarisk och det fixade Kasai:-) Alla mina rätter är vegetariska, medan Maria behövde ha sina glutenfria. Det är bara att meddela personalen så ordnar gör de rätter som passar.

Jag har varit på Kasai ett antal gånger nu och gillar verkligen restaurangen. Spana in mina tidigare inlägg om brunch (klick) och Dinner Club (klick) på Kasai:-)

Vi hade sååå trevligt. Trodde inte att vi skulle vara ute så sent. När vi körde hem så var Malmö helt dött. Anna och jag diskuterade på hemvägen att det är så tråkigt att inte fler Malmöbor går ut och gör saker även på veckodagar. Vi lever enbart för helgerna och då blir livet så tråkigt. Jag som bott utomlands en hel del skulle säga att svenskar är unika i att inte ta till vara på veckodagarna. I många länder öppnas restauranger, när våra stänger. Förändring på detta tycker vi:-)

Ha en fin dag nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.