Dinner Club i Malmö

-Dinner Club i Malmö-

Igår var jag och Aleks inbjudna till Kasai in the Sky’s första Dinner Club i Malmö. Detta koncept är välkänt i Stockholm, men här i Malmö lyser den här typen av event med sin frånvaro. Kasai är alltså först ut med detta nya och spännande sätt att äta på. Kasai Dinner Club i Malmö kommer att ha detta en gång i månaden med olika tema vid varje tillfälle. Igår var det ju Halloween / Alla Helgons dag som alla vet och därav var temat detsamma. Hela restaurangen hade gjorts om till ett mentalsjukhus och alla i personalen var utklädda. Lite Dexter kombinerat med the Joker var känslan när man kom in…. lite scary:-) Jag älskar dock när man går ‘all in’ på det sättet:-) Om ni vill se lite mer live och bilder får ni gå in på min instagram och titta på Stories under fliken ‘Restauranger i Malmö’ (klick).

Vi åt en avsmakningsmeny med influencer från Japan. Såååå gott! Dessutom serveras allt så inbjudande. Lite rykande drinkar. Tabletter som blir till våtservetter när man lägger dem i vattnen. Ni måste helt enkelt gå dit själva och uppleva:-)

Aleks och jag skulle ha en dejt night, men väl på plats så träffade vi på Anna, Maria och deras män så vi flyttade om borden och satt tillsammans allihopa. Det spelades grym musik och stämningen var på topp. Nästan alla sällskap som kom in var utklädda från topp till tå. Vi hade missat att man skulle klä ut sig så vi körde lite mer klassiskt Middags look:-) Kommer snart ett inlägg om min kvälls outfit:-)

Spana in eventkalendern på Kasai här (klick). Nästa dinner Club är den 1/12!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.