Den lilla svarta med en touch.

I lördags var vi på invigningen av Dinner Club i Malmö på Kasai. Om ni inte läst det inlägget klicka här (klick).

Vi hade missat helt att man skulle vara utklädd. De flesta (inte alla) hade riktigt genomtänkta Halloweenoutfits. För mig blev det istället den lilla svarta med gulddetaljer. Gillar den lite rakare modellen på klänningar. Nu när man fött två barn är jag inte helt bekväm med att ha något allt för åtsittande. Krävs lite mer träning innan jag är där:-) Den här klänningen hade jag även när jag var gravid förra året. Skaffade en klänning som jag skulle kunna använda även efter jag fött. Försökte att undvika renodlade gravidkläder så långt det gick.

Nedan har vi min stilige fotograf och man Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.