Brunch i Malmö

Idag var jag Aleks, Thessan och Anna på en brunch i Malmö för influencers på Kasai in the Sky. Kasai öppnade i Malmö i maj i år och ni som inte redan varit där måste dit och besöka restaurangen. Utsikten är magisk och riktigt trevliga rätter. Kasai har även brunch på söndagar. De hade invigning idag och därför bjöd de in några av Malmös influencers. Vi hade så trevligt och timmarna bara flög. Måste säga att det är en väldigt  prisvärd brunch. Åter igen rullade jag nästan hem. Det här är inte bra för mina återstående gravidkilon som jag försöker bli av med:-)

Riktigt trevlig desert med:-) Aleks åt typ sex creme brulee:-)

Mer videos och bilder finns under Restauranger Malmö i stories på min insta. Ha en fin kväll!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.