Middagsdukning Alla Helgons Dag

-Middagsdukning-

Till helgen är det Alla Helgons Dag och Halloween var i helgen. Vi skulle fira med en liten Halloweenmiddag igår kväll. Då vi skulle iväg på brunch under dagen passade jag på att duka allt kvällen innan så att vi kunde åka till brunchen i lugn och ro. Tråkigt nog så blev våra vänner och gäster till middagen sjuka så de kunde inte komma.

Även om det inte blev som planerat så tänkte jag visa er dukningen som ändå redan var fotograferad och klar. Till helgen ska vi ut på en Dinner Club (mer om det senare) så hinner nog inte med någon middag då.

Jag valde att köra på mörkblå, grå och grön som basfärger i denna middagsdukning. Känns som att det är mina favoritfärger just nu. Lätt att det blir för mycket av det då:-) Personligen tycker jag att de färgerna gör sig väldigt bra tillsammans. Bestämde även mig för att duka med silverdetaljer. Blommorna är från vår trädgård. Tycker att de är ursnygga till den här färgskalan. Pumporna målade jag själv för några dagar sedan. Spana in det inlägget här (klick).

Tallrikar; Bolia, Bestick; Duka, Tygservett & servettring; Himla, Linneduk, Ernst, Vas; Broste, Ljusstakar, Georg Jensen, Ljus, Åhlens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.