Bioline

 

Något som jag nyligen insett (!) är hur mycket kräm man sparar genom att använda den lilla spaden som följer med i förpackningen. Krämerna är som ni vet inte det billigaste här i livet, så varje droppe räknas:-) Om man applicerar med fingertopparna “smälter” en del av krämen in i fingrarna istället, vilket såklart resulterar i att mer kräm går åt! Sen jag började använda spaden håller min kräm i säkert ytterligare några veckor/en månad!! Tur att man får den där AHA-upplevelsen ibland så att poletten kan trilla ner;-)

Jag fick ett litet tips av en hudterapeut som jag träffade för ett tag sedan som hade observerat att LCHF-mat kan verka lugnande och minska irritationen för de som har rosacea. Ett stort antal antal av hennes rosacea patienter hade fått minskade besvär sen de ändrade sin kost. Dock betonade hon att detta är inte något som bekräftats av forskning, men det är såklart värt ett försök:-)

Bioline desense (nedan) är en kräm för personer med Rosacea. Jag har använt den under ett antal år och jag är nöjd! Denna kräm innehåller inte några aktiva ämnen, då personer med rosacea bör undvika detta, utan verkar enbart återfuktande och lugnande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.