Bloggträff på restaurang i Malmö

-Restaurang i Malmö-

Igår hade träffade jag mina bloggkollegor Anna och Maria eftersom vi hade ett spännande möte inbokat gällande ett nytt samarbete:-) Det är så kul att Malmö börjar ta vara på och ser möjligheterna med att arbeta med influencers. Det här samarbetet är superroligt:-)

Vi åt sedan middag på Kasai in the Sky, som är en restaurang i Malmö. Ett fantastiskt mysigt ställe med japanska influencer. Ligger på Studio. Jag körde den vegetariska avsmakningsmenyn. Hade missat att det även ingick efterrätt. Jag nästan rullade hem:-) Kom hem mycket senare än jag tänkte. Känner att jag lider av sömnbrist just nu. Kidsen väcker ju en stup i kvarten.

I vilket fall hade vi så trevligt och som vanligt blev det mycket planering och bloggprat:-) Nedan kommer lite bilder från rätterna. Älskar japanska smårätter!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.